Villanyóra szekrények

Neked is ismerős az a fájdalmas érzés, hogy otthonod homlokzatát már csak egy dolog csúfítja el?

E

Műanyag villanyóra dobozok éktelenkednek a falon?

E

Vagy a régi villanyóra szekrényed rontja el a látványt?

ElőtteUtána

Egy gyönyörű, esztétikus otthonba hazaérkezni…

Erre vágyunk mindannyian, de olykor a következő problémák fekete foltot hagynak a vágyott összképben:

\

A régi villanyóra szekrényed a kültéri hatások miatt már elkorhadt, szétesett.

\

Hőszigetelés került otthonod homlokzatára, ezért a villanyóra szekrények ajtaját a szigetelő anyag vastagsága miatt nem lehet visszahelyezni.

\

Az áramhálózat fejlesztése vagy napelemek telepítése miatt új, műanyag villanyórát kellett elhelyezni a házad falán.

\

A nemrégiben felszerelt műanyag villanyóra dobozok elkezdtek tönkremenni, elhomályosodni vagy ezt meg szeretnéd megelőzni és még új korában megvédeni őket.

Tedd szebbé otthonodat a mi segítségünkkel!

Cégünk szakértő csapata előre gyártott, natúr felületű vagy egyedi méretű, időjárásálló kültéri felületkezeléssel ellátott villanyóra szekrényeket készít, akár helyszíni felméréssel és beszereléssel együtt. Te megmondod, mire van szükséged, és mi gondoskodunk róla, hogy otthonod új külsőt kapjon, amely nemcsak esztétikus, hanem tartós és praktikus is.

Előre gyártott villanyóra szekrények

Nem szeretnél tovább várni, hogy otthonod friss megjelenést kapjon?

Akkor válaszd készleten lévő, előre gyártott villanyóra szekrényeinket!

Ezeket a villanyóra szekrényeket 5 különböző méretben gyártjuk, így nagy valószínűséggel te is megtalálod a neked legmegfelelőbbet. Hiszen ezeknek a méreteit úgy határoztuk meg, hogy azok az általánosan elterjedt villanyóra dobozokhoz illeszkedjenek.
A tervezésnél nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy termékeink könnyen felszerelhetőek legyenek, ezért körben 3,5 cm-széles és 3 cm mély kerettel láttuk el őket, hogy tökéletesen illeszkedjenek a fal síkjához. Ha azonban a villanyóra doboz kiáll a fal síkjából, arra is van megoldásunk: a meglévő keret mögé olyan mélységű kiemelést készítünk felár ellenében, amely magába foglalja a kiálló dobozt.
A becsomagolt és összeszerelt szekrények zárt lamellás ajtóval, pipa pántokkal, görgős zárakkal, fogantyúval és felső vízvető léccel ellátva érkeznek hozzád a falra történő felszereléshez szükséges csavarokkal és tiplikkel együtt. Így gyorsan és egyszerűen feldobd otthonod megjelenését anélkül, hogy hetekig a szerelőre kellene várnod.

Az elérhető pontos méreteket és árakat az alábbi táblázatban találod, és ne feledd: az árak magukban foglalják a házhoz szállítás költségét is!

A termékek natúr, festetlen felülettel érkeznek hozzád, ezért kreativitásod és kézügyességedet felhasználva neked kell lefestened őket!

Egyedi gyártású villanyóra szekrények

Egyedi kialakítású a villanyórád, ezért egy átlagos méretű szekrény nem passzol hozzá?

Vagy fontos számodra a garantáltan kiváló minőségű festés?

Mi elkészítjük számodra az elvárásaid megfelelő villanyóra szekrényt!

Barna lamellás kétszárnyú villanyóra szekrény - 3
Választhatsz lamellás vagy teli táblás (betétes vagy deszka spaletta) kialakítású, minden igényt kielégítően és egyedileg gyártott szekrényeink közül, hogy azok tökéletesen illeszkedjenek az ingatlanod stílusához.
Villanyóra szekrényeinket mindig egy kerettel együtt készítjük el. Tehát teljes egészében elfedik a falban lévő nyílást az órával együtt, tökéletes takarást biztosítva. A keret felső részére minden irányban túlnyúló, kifelé lejtő vízvetőt szerelünk, hogy elvezesse a csapadékot. Megóvjuk ez által a szekrényt és hozzájárulunk annak hosszú élettartamához.
A szekrények festésével kapcsolatban rugalmasak vagyunk: szükség esetén natúr, kezeletlen, de megcsiszolt felülettel adjuk át. De gyári felületkezeléssel is rendelhetőek: így a zsalugáter és spaletta gyártás során alkalmazott, három rétegű, gépi felhordású, időjárásálló, Milesi Hydrocrom vízbázisú vastag lazúros eljárással festjük le őket az általad választott színben.
A lamellás kialakítású ajtók esetén a lamellákat zárt állásban rögzítjük, hogy megakadályozzuk a por, falevelek és egyéb szennyeződések a szekrénybe való bejutását. A teli táblás ajtók pedig eleve ezt a célt szolgálják. Minden ajtó könnyen nyitható a fogantyú segítségével vagy egyedi igényed szerint akár kulcsos zárral is el tudjuk készíteni.

Lépj egy lépéssel közelebb a tökéletes otthonhoz még ma!

Válaszd villanyóra szekrényeinket és légy garantáltan elégedett az eredménnyel!

Nagyon szép anyagból kiváló minőségű munka. Nagyon elégedettek vagyunk.

Mária

Ordacsehi

Kérj árajánlatot új villanyóra szekrényedre!

Villanyóra szekrény

Kérlek add meg adataidat, hogy elküldhessük az ajánlatot!


Segítsd munkánkat azzal, hogy képet töltesz fel az ingatlanról!