fbpx
Mi adunk ragyogó szemeket és mosolygós arcot otthonához

Nárcisz felszereltségű zsalugáterek

Zsalugáterek Nárcisz felszereltséggel

Az egyszerűbb beazonosíthatóság érdekében a különböző felszereltségű zsalugátereket előre meghatározott, hazánkban honos virágokról elnevezett csomagokba soroljuk. Ennek értelmében három különböző csomagban kínáljuk a fából készülő zsalugátereket fix- vagy mozgatható lamellákkal annak függvényében, hogy milyen felszereltséggel rendelkeznek a felületkezelés, vasalatok és egyéb kiegészítők tekintetében. Második a csomagok sorában a már gyárilag felületkezelt, de a kedvező ár érdekében normál vasalatokkal felszerelt, választható kiegészítőket tartalmazó, tökéletesen használható, első osztályú zsalugátereket tartalmazó Nárcisz csomag.

Tipp! A Nárcisz csomag a leggyakrabban értékesített csomagunk, mert tetszőlegesen testre szabható és emellett kedvező áron elérhető. Válassza ezt a csomagot a saját fejlesztésű, fekete színű, erősített Rózsa típusú vasalat rendszerünkkel, teljes értékű, három rétegű, kültéri vastag lazúros felületkezeléssel! Nem fog csalódni a végeredményben.

A Nárcisz csomag tartalma

A Nárcisz csomagban szereplő zsalugáterek jellemzői:

 • hossztoldás nélküli, csomómentes, hiba kiejtett borovi fenyő alapanyag,
 • több rétegű, időjárásálló Milesi Hydrocrom vízbázisú vastag lazúros gépi felületkezelés finoman tapintható fa erezetű felülettel,
 • sárga színű, hagyományos vasalatok (kivetőpántok, sarokvasak, forgatható rúdzár, kitámasztók),
 • normál keret,
 • összeszerelt állapot (kerettel, vasalatokkal),
 • helyszíni felmérés, házhoz szállítás és felszerelés.

“Mint álmaimban, úgy néz ki a ház!!! Gyönyörű lett, a zsalugáterek teljesen megváltoztatták a házikó arányait. Természetesen a funkciója is fontos, nincs szükség légkondicionáló berendezésekre.”

József Rita Éva – Baja

A Nárcisz csomag felár ellenében kiegészíthető az alábbiakkal:

 • kiemelő keret, ha 15cm-nél mélyebb falkávába kerül a zsalugáter,
 • kiemelő keret, ha rolós szúnyoghálóval egybeépítve készül a zsalugáter,
 • rozsdamentes acél alsó vízszintes keret alkatrész, ami soha nem korhad el,
 • fekete színű, saját fejlesztésű, erősített, Rózsa típusú vasalatok,
 • mobil szúnyogháló.

“Egy megbízható, korrekt vállalkozás. A kapott termékek az elvárásomnak teljes mértékben megfeleltek úgy minőségben, mint külalakban. A dolgozók ügyesen, gyorsan végeztek, pontosak voltak, a megegyezett időpontban érkeztek. Minden elő volt készítve, hamar végeztek. Én csak ajánlani tudom Önöket mindenkinek.”

Bisz Emőke – Zánka

Kinek ajánljuk a Nárcisz csomagot?

Mindazoknak, akik komplett megoldást várnak, nem szeretnék idejüket a zsalugáterek festésének pepecselős munkájával tölteni és a felmérés-felszerelés folyamatát is inkább szakemberekre bíznák. A Nárcisz felszereltségű zsalugáterek tökéletesen használhatók, azonban a rájuk szerelt vasalatok és felületkezelési eljárás miatt mégis kedvező áron elérhetők. Két példa az árra tájékoztató jelleggel: egy 120×120-as méretű zsalugáter Nárcisz felszereltséggel, fix lamellákkal már bruttó 234.000,-Ft-tól, mozgatható lamellákkal már bruttó 296.000,-Ft-tól kapható.

Ha Önnek éppen ilyen zsalugáterekre van szüksége, kérjen árajánlatot most, vagy tekintse meg különböző felszereltségű zsalugátereinket Muskátli csomagban vagy Liliom csomagban!