fbpx
Mi adunk ragyogó szemeket és mosolygós arcot otthonához

Muskátli felszereltségű zsalugáterek

Zsalugáterek Muskátli csomagban

Az egyszerűbb beazonosíthatóság érdekében a különböző felszereltségű zsalugátereket előre meghatározott, hazánkban honos virágokról elnevezett csomagokba soroljuk. Ennek értelmében három különböző csomagban kínáljuk a fából készülő zsalugátereket fix- vagy mozgatható lamellákkal annak függvényében, hogy milyen felszereltséggel rendelkeznek a felületkezelés, vasalatok és egyéb kiegészítők tekintetében. Az első a sorban a legegyszerűbb, legkevesebb kiegészítővel rendelkező és ezért legkedvezőbb árfekvésű, mégis tökéletesen használható zsalugátereket tartalmazó Muskátli csomag.

A Muskátli csomag tartalma

A Muskátli csomagban készülő zsalugáterek jellemzői:

  • hossztoldás nélküli, csomómentes, hiba kiejtett borovi fenyő alapanyag,
  • natúr-, kezeletlen felület,
  • sárga színű, hagyományos vasalatok (kivetőpántok, sarokvasak, forgatható rúdzár, kitámasztók),
  • normál keretes kivitel,
  • összeszerelt állapot (kerettel, vasalatokkal),
  • házhoz szállítás.

“Gárdonyban a nyaralónk felújításakor a régi zsalugátert is le szerettük volna cserélni. Ez nagyon jó döntésnek bizonyult, az új zsalugáter sokkal könnyebben mozgatható, örülünk, hogy kinyitott állapotban fixen rögzíthető, és nagyon praktikus, hogy szúnyoghálóval egybe van szerelve.”

Ránky Lea – Gárdony

A Muskátli csomag felár ellenében kiegészíthető a következőkkel:

  • kiemelő keret, ha 15cm-nél mélyebb falkávába kerül a zsalugáter,
  • kiemelő keret, ha rolós szúnyoghálóval egybeépítve készül a zsalugáter,
  • mobil szúnyoghálók.

Kinek ajánljuk a Muskátli csomagot?

Elsősorban akkor ajánljuk Önnek zsalugátereinket Muskátli csomagban, ha Ön barkácsoló kedvű, kézügyességgel megáldott, kreatív ember. Ha nem okoz Önnek problémát megmérni a gyártáshoz szükséges méreteket (szélesség, magasság, falkáva mélysége), le tudja festeni a zsalugátereket az Ön által kedvelt kültéri festékkel és rendelkezik néhány alapvető szerszámmal otthon, melyek segítségével fel is szereli azokat az Ön által elképzelt módon a nyílászárókra. Nem utolsó szempont a kedvező ár sem, melyet azért tudunk biztosítani, mert Ön mindezen feladatokat magára vállalja, így nekünk csak a gyártással kell foglalkoznunk.

Mennyire kedvező az ár? Nézzünk egy példát fix- és mozgatható lamellás típusra is. Egy 120×120-as méretű zsalugáter Muskátli csomagban fix lamellákkal már bruttó 172.000,-Ft-tól, mozgatható lamellákkal már bruttó 200.000,-Ft-tól kapható.

Ha Önnek éppen ilyen, Muskátli felszereltségű zsalugáterekre van szüksége, kérjen árajánlatot most, vagy tekintse meg magasabb felszereltségű zsalugátereinket Nárcisz csomagban vagy Liliom csomagban!