Zsalugáterek

Ha lamellás árnyékolót keres, zsalugáter a jó választás

Elképzelte már milyen hangulatos lenne otthona a zsalugáter lamellái között átszűrődő halvány fény hatására, miközben a perzselő napsugarak a házon kívül maradnak? Zárja ki otthonából a nyári hőséget és csökkentse téli fűtési költségét zsalugáterek használatával környezetbarát módon, energia felhasználása nélkül! Az elmúlt évek tapasztalatait figyelembe véve és az előrejelzések szerint is hazánk klímája a jövőben egyre inkább mediterrán jelleget fog mutatni tikkasztóan forró és száraz nyarakkal, melyre Ön már ma felkészülhet. A zsalugáterek már bizonyítottak, nem véletlenül fedik a tőlünk délebbre élők otthonainak nyílászáróit ezek a tradicionális árnyékolók.

Önnek nem feltétlenül kell klímaberendezéseket használnia, otthonát zsalugáterekkel is hűvösen tarthatja. A zsalugáter azonban nem csak nyáron hasznos! A zsalugátereket tudatosan használva a téli fűtési költségeit is csökkenteni tudja azáltal, hogy plusz hőszigetelő réteget képez a nyílászárók előtt. A zsalugáterek ezen hasznos tulajdonságaikon túl azonban mást is tudnak: kiemelik házát a megszokott utcaképből és jelentősen növelik otthona értékét is. Zsalugáteres ablakaival Öné lesz a legszebb ház az utcában és még a szomszédai is irigyelni fogják. Olvassa el részletes termékismertetőnket és válassza ki az Önnek leginkább megfelelő típust zsalugáter kínálatunkból!

A zsalugáter környezettudatos választás

Mozgatható lamellás zsalugáterekA zsalugáter fix- vagy mozgatható (állítható) lamellákkal készülő passzív kültéri árnyékoló berendezés, mely ma már készülhet többféle alapanyagból. Legfontosabb előnye, hogy a Nap perzselő sugarainak már a nyílászáró üvegfelülete előtt útját állja, így környezetbarát módon akadályozza meg a beltér nem kívánatos felmelegedését. A zsalugáter elsődleges feladata az árnyékolás, emellett azonban komoly védelmet nyújt az időjárás viszontagságaival szemben heves esőzés, jégeső, szélvihar vagy hózápor idején. Felhasználási területe igen széles: lakóházak, középületek, nyaralók, vadászházak, horgásztanyák és borospincék árnyékolója és dísze is lehet egyben. A Péterzsalu zsalugáterek kizárólag borovi fenyő alapanyagból készülnek, fix- vagy mozgatható lamellákkal, vizesbázisú vastaglazúr rendszerrel több rétegben felületkezelt kivitelben. A zsalugátereket több különböző típusú vasalat rendszerrel szereljük a helyszíni adottságoknak és az Ön igényeinek megfelelően nyíló vagy eltolható kivitelben.

“Mindenkinek merem ajánlani a Péterzsalut. Profi hozzáállás, kiváló termékek, ügyfél orientált gondolkodásmód jellemzi őket. A zsalugáterek igazi ékkövei lettek a családi házunknak.”

Kádi Richárd – Pannonhalma

Fix lamellás zsalugáterA Péterzsalu zsalugáter hosszú távú, azonban már a kezdetektől folyamatosan megtérülő befektetés, hiszen élettartama során egyáltalán nem fogyaszt energiát és nem szennyezi a környezetet, ellentétben például az elektromos árammal működő klímaberendezéssel. Az időjárásnak való kitettség függvényében évente egy-két alkalommal elvégzett tisztítást és karbantartást hosszú élettartamával hálálja meg amellett, hogy otthona meghatározó díszeként is szolgál.

Ismerje meg különböző zsalugáter csomagjainkat, melyek közül biztosan megtalálja az Önnek megfelelő kialakítást és felszereltséget!

Muskátli csomagMuskátli csomag - barkácsoló kedvűeknek, kedvező áron
Nárcisz csomagNárcisz csomag - komplett megoldás, variálható kiegészítőkkel
Liliom csomagLiliom csomag - prémium kivitel, a teljes kényelemre vágyóknak

Miért érdemes Péterzsalu zsalugátert választanom?

Jogosan merülhet fel Önben a kérdés, hiszen rajtunk kívül számos helyen lehet még zsalugátert kapni – olcsóbban és drágábban egyaránt. Éppen ezért fontosnak tartjuk megemlíteni, hogy a különböző helyekről kapott árajánlatokat kellő alapossággal hasonlítsa össze mind alapanyag, mind műszaki tartalom szempontjából. Régi igazság, hogy olcsó húsnak híg a leve, ez természetesen a zsalugáterekre is igaz. Ne kövesse el azt a hibát, hogy kizárólag az ár alapján dönti el, hol vásárol zsalugátert!

A gyanúsan olcsó áron kiajánlott zsalugáter nagy valószínűséggel rossz minőségű vagy más alapanyagból (pl. lucfenyő) és gyenge vasalatokkal készül, melyek mind a zsalugáter élettartamát rövidítik le drasztikusan. Ugyanez a helyzet a felületkezeléssel is: az olcsón elvégzett felületvédelem biztos, hogy nem lesz tartós. Ugye vásárláskor Ön sem 2-3 évre tervezi egy zsalugáter élettartamát?

Más gyártókkal ellentétben nálunk a zsalugáter nem csak egy mellékes termék, melyet “meg kell csinálnunk, ha az ügyfél kéri”. Mi egyáltalán nem foglalkozunk nyílászárók, lépcsők vagy bútorok gyártásával több, mint 20 éves működésünk ideje alatt kizárólag a zsalugáterek és spaletták gyártására szakosodtunk. Ebből következik, hogy az ezen a területen, sok-sok egyéni probléma megoldásával szerzett tapasztalatunk kitüntet bennünket a nyílászárót, lépcsőt, bútort is gyártók sorából. Termékeinket folyamatosan teszteljük és fejlesztjük, számos kiegészítőt fejlesztettünk ki saját magunk és gyártattunk le egyedileg annak érdekében, hogy Ön a lehető legjobb minőséget kapja.

Mi mindig a legjobb megoldást igyekszünk nyújtani az Ön elképzelésére, beleértve a lehetséges nyitásmódokat, a különböző kitámasztási lehetőségeket, valamint a zsalugáterekre szerelt vasalatokat. A zsalugáterek alapanyagát gondosan válogatjuk, hosszú élettartamukat pedig gyári felületkezelő rendszerünkkel biztosítjuk és tájékoztatjuk Önt a rendszeres karbantartás szükségességéről, mellyel Ön tovább biztosítja a zsalugáter hibátlan működését. Sőt, igény esetén még ezt is levesszük a válláról és évente elvégezzük a szükséges karbantartásokat.

Miért érdemes tehát Péterzsalu zsalugátereket választania? Mert bennünk nem fog csalódni. Ja igen, és mert Nagy Feró is bennünket választott.

Muskátli csomagMuskátli csomag - barkácsoló kedvűeknek, kedvező áron
Nárcisz csomagNárcisz csomag - komplett megoldás, variálható kiegészítőkkel
Liliom csomagLiliom csomag - prémium kivitel, a teljes kényelemre vágyóknak