fbpx
Mi adunk ragyogó szemeket és mosolygós arcot otthonához

Tavaszi akció mobil szúnyoghálókra

Elmúlt a Húsvét, megérkezett a tavasz és a jó idővel együtt a hívatlan bogarak és rovarok. A leginkább környezetbarát védekezés ellenük, ha vegyszerek használata helyett megakadályozzuk, hogy bejussanak otthonunkba vagy nyaralónkba, ezt legegyszerűbben rovarhálók felszerelésével tehetjük meg. Ha zsalugáterekkel vagy spalettákkal árnyékoljuk nyílászáróinkat, akkor általában csak mobil szúnyoghálók jöhetnek szóba, melyek rendkívül praktikusan tartják kívül a kellemetlenkedő apróságokat. Tavaszi akciónk keretén belül most ingyen juthat hozzá ezekhez a hasznos kiegészítőkhöz!

Idén tavasszal is rendkívül kedvező akcióval kedveskedünk Önnek, ha április hónapban rendeli meg tőlünk zsalugátereit vagy spalettáit. Az akció keretén belül április végéig megrendelt, ablak méretű zsalugáterekhez és spalettákhoz ingyen adjuk a rolós szúnyoghálókat fehér és sötétbarna, választható színekben. Az akcióban minden Nárcisz és Liliom felszereltségű, ablak méretű zsalugáter és spaletta részt vesz.

Éljen ezzel a kedvező lehetőséggel és élvezze már az idei nyarat bogár- és rovar mentesen otthonában vagy nyaralójában. Ha még nem tette volna, kérjen árajánlatot zsalugáterekre vagy spalettákra most és rendelje meg árnyékolóit áprilisban, hogy ingyen hozzájuthasson a kiváló minőségű rolós szúnyoghálókhoz! Ha Ön kapott már korábban árajánlatot tőlünk árnyékolókra, akkor hívjon a 06-20/977-0029-es telefonszámon vagy írjon emailt, hogy egyeztethessünk az ingyenes szúnyoghálókról!