fbpx
Mi adunk ragyogó szemeket és mosolygós arcot otthonához

Szúnyoghálók

Egy hasznos kiegészítő zsalugáterekhez és spalettákhoz

Biztosan járt már úgy Ön is tavaszi, nyári estéken, hogy otthonában szúnyogok, legyek és egyéb nem kívánatos rovarok zavarták pihenését. A legjobb védekezés ellenük megakadályozni bejutásukat a házba, hiszen az irtószerek csak ideiglenes megoldást nyújtanak és feleslegesen terhelik egészségünket és környezetünket. Szeretne nyáron nyitott ablakok mellett aludni úgy, hogy közben nem zavarják álmát kellemetlenkedő rovarok? Tökéletes megoldást kínálnak erre a zsalugáterekkel és spalettákkal egybeépíthető, ablakokra szerelhető mobil szúnyoghálók.

Rolós szúnyogháló az ablakokra

A hagyományos módon belülről nyitható és zárható zsalugáterek és spaletták esetében fix szúnyoghálót nem lehet az ablakra szerelni, mert azon keresztül nem lehet kinyúlni a nyitás, zárás és kitámasztás elvégzéséhez. Mégsem kell azonban lemondania a szúnyogháló nyújtotta előnyökről, hiszen az ablak és az árnyékoló közé elhelyezett rolós rendszerű szúnyoghálót a nyitás és zárás idejére egyszerűen fel lehet görgetni, hogy ki lehessen nyúlni az ablakon. A rolós szúnyogháló tehát a zsalugáterrel vagy spalettával egybeépítve egy kiemelő keretben helyezkedik el közvetlenül az ablak előtt.

A szúnyogháló feltekert állapotban a felül elhelyezkedő dobban van, lehúzása egy fogantyú segítségével történik a két oldalt lévő vezető sínekben. A szürke színű, időjárásálló, üvegszálas szúnyogháló lehúzva az alsó végállásban automatikusan rögzül, felengedéséhez pedig elegendő csak egyszerűen kimozdítani ebből a rögzített helyzetből. Nem szükséges minden egyes ablak zsalugáterét vagy spalettáját rolós szúnyoghálóval kiegészíteni, általában elegendő helységenként egy ablakra tenni szúnyoghálót. Árajánlatkéréskor érdemes tehát megjelölnie, hogy melyik zsalugátert vagy spalettát szeretné rolós szúnyoghálóval kiegészíteni.

Kérjen árajánlatot mobil szúnyoghálókkal egybeépített zsalugátereire vagy spalettáira most!