fbpx
Mi adunk ragyogó szemeket és mosolygós arcot otthonához

Muskátli felszereltségű spaletták

Spaletták Muskátli csomagban

Az egyszerűbb beazonosíthatóság érdekében a különböző felszereltségű spalettákat előre meghatározott, hazánkban honos virágokról elnevezett csomagokba rendeztük. Ennek értelmében három különböző csomagban kínáljuk a fából készülő spalettákat akár deszka-, akár betétes kivitelben annak függvényében, hogy milyen felszereltséggel rendelkeznek a felületkezelés, vasalatok és egyéb kiegészítők tekintetében. Az első és egyben legegyszerűbb felszereltséget tartalmazó csomag a három közül a natúr felületű, és a kedvező ár érdekében normál vasalatokkal felszerelt Muskátli csomag.

A Muskátli csomag tartalma

A Muskátli csomagban készülő spaletták jellemzői:

 • hossztoldás nélküli, csomómentes, hiba kiejtett borovi fenyő alapanyag,
 • natúr, csiszolt, festés nélküli felület,
 • betétes spaletták esetén sárga színű, hagyományos vasalatok (kivetőpántok, sarokvasak, forgatható rúdzár, kitámasztók),
 • hagyományos deszka spaletták esetén fekete színű vasalatok (hosszúkás, kovácsolt kivetőpántok, forgatható rúdzár, kitámasztók),
 • hagyományos deszka spaletták esetén látszó csavarkötések a szárnyak belső oldalán lévő “Z” alakú hevedereken,
 • normál keret,
 • összeszerelt állapot (kerettel, vasalatokkal),
 • házhoz szállítás.

A Muskátli csomag felár ellenében kiegészíthető az alábbiakkal:

 • kiemelő keret, ha 15cm-nél mélyebb falkávába kerül a spaletta,
 • kiemelő keret, ha mobil szúnyoghálóval összeépítve készül a spaletta,
 • mobil szúnyoghálók,
 • minta kivágás a szárnyakban (tulipán, szívecske, stb.).

“Számomra nagyon tetszett, hogy a megrendelés részleteinek tisztázása során a vállalkozás részéről folyamatosan valódi érdeklődést tapasztaltam kéréseim, problémáim irányába! Csak így tovább! Nagyon örülök, hogy megtaláltam Önöket, mert a gyönyörű spalettáik szépen kiemelik házunk mediterrán jellegét, tulajdonképpen egy csöppnyi Itáliát csempésztek kertünkbe!”

Benkő Péter, Somoskőújfalu

Kinek ajánljuk a Muskátli csomagot?

Elsősorban akkor ajánljuk Önnek spalettáinkat Muskátli csomagban, ha Ön barkácsoló kedvű, kézügyességgel megáldott, kreatív ember. Ha nem okoz Önnek problémát megmérni a gyártáshoz szükséges méreteket (szélesség, magasság, falkáva mélysége), megfelelően lefesteni az elkészült spalettákat és rendelkezik néhány alapvető szerszámmal, melyek segítségével fel tudja szerelni az árnyékolókat az Ön által elképzelt módon a helyükre. Nem utolsó szempont a kedvező ár sem, melyet azért tudunk biztosítani, mert Ön mindezen feladatokat magára vállalja, így nekünk csak a gyártással kell foglalkoznunk.

Mennyire kedvező az ár? Nézzünk egy-egy példát mindkét spaletta típusra! Egy 120×120-as méretű hagyományos deszka spaletta látszó csavarkötésekkel Muskátli csomagban már bruttó 166.000,-Ft-tól, betétes spaletta pedig már bruttó 218.000,-Ft-tól kapható.

Ha Önnek éppen ilyen, Muskátli felszereltségű spalettákra van szüksége, kérjen árajánlatot most, vagy tekintse meg magasabb felszereltségű spalettáinkat Nárcisz csomagban vagy Liliom csomagban!