fbpx
Mi adunk ragyogó szemeket és mosolygós arcot otthonához

Fa spaletták

Ha masszív védelemre vágyik, tömör spaletta a megoldás

Sebezhetőnek érzi otthonát az egyre szélsőségesebb időjárás okozta, orkán erejű széllel és jégesővel kísért viharok idején? Jó lenne ilyenkor megóvni és biztonságban tudni nyílászáróit és otthonát valamilyen masszív, a természet erőinek ellenálló szerkezettel? Két külsőleg és formailag eltérő kivitelű, tömör spalettát ajánlok Önnek, melyek mindegyike tökéletesen megfelel a fenti célra. Ez persze nem minden. A spaletták a fizikai védelmen túl rendkívül jó hő- és hangszigetelő képességükkel megőrzik otthona melegét télen és meggátolják túlzott felmelegedését nyáron. Mindezt ráadásul passzív módon, energia felhasználása nélkül, hosszú időn át megbízhatóan. A spaletták amellett, hogy otthona ékességei, megnövelik az ingatlan értékét, legyen az a hagyományokat követő régi vagy modern új típusú épület.

Mi az a spaletta?

Hagyományos deszka spalettaA spaletta tömör szerkezetű, passzív kül- vagy beltéri árnyékoló eszköz. Napjainkban leginkább a kültéri típusok elterjedtek, melyek a nyílászárón kívül kerülnek rögzítésre, így gátolva meg az üvegfelület és közvetve a beltér felforrósodását. Ezek a fából készült, robosztus megjelenésű árnyékolók nemcsak nyáron, hanem télen is kifejtik áldásos hatásukat rendkívül jó hőszigetelő képességük által. A Péterzsalu kültéri spaletták két különböző kivitelben készülnek, melyekből könnyen kiválasztható az otthona külleméhez és hangulatához legjobban illő a hagyományos, régies megjelenésű és a mediterrán jellegű típus közül. A spalettákat kizárólag borovi fenyő alapanyagból készítjük natúr felülettel vagy vízbázisú lazúrrendszerrel több rétegben felületkezelt kivitelben. A spaletta szárnyak tömörségét kivágott tulipán, kör, szív stb. mintával tudjuk megtörni, így azon keresztül a napfény bejuthat a helységbe, hogy annak falára varázsolja a választott mintát.

“A Péterzsalu munkatársai segítőkészen, kedvesen állnak az ügyfél szolgálatára, minden kérdés és kérés nyitott kapukat talál, ami manapság igen ritka. Gyorsak, pontosak és precízek. A spalettáink gyönyörűek lettek: láthatóan szép és minőségi az anyag és a megmunkálás, a felszerelés precíz munka, a kollégák barátságosak, segítőkészek. Remélem a spaletták hosszú távon is be fognak válni. Ha újra kezdhetnénk, akkor is a Péterzsalut választanánk!”

Ottó-Kovács Zsuzsanna – Göd

Ismerje meg három különböző spaletta csomagunkat, melyek közül biztosan megtalálja az Ön igényeinek pontosan megfelelő felszereltséget!


Muskátli csomag - barkácsoló kedvűeknek, kedvező áron

Nárcisz csomag - teljes körű megoldás, variálható kiegészítőkkel
Liliom csomagLiliom csomag - prémium kivitel, a tökéletes végeredményért

A fából készült spaletta hosszú távú, azonban azonnal megtérülő befektetés, hiszen élettartama során egyáltalán nem fogyaszt energiát és nem szennyezi a környezetet, ellentétben például a klímaberendezéssel. Az időjárásnak való kitettség függvényében évente egy-két alkalommal elvégzett tisztítást és karbantartást hosszú élettartammal hálálja meg amellett, hogy otthona meghatározó díszeként is szolgál.

Miért érdemes Péterzsalu spalettát választanom?

Betétes spalettákJogosan merülhet fel Önben a kérdés, hiszen rajtunk kívül számos helyen lehet még spalettát kapni – olcsóbban és drágábban egyaránt. Éppen ezért fontosnak tartjuk megemlíteni, hogy a különböző helyekről kapott árajánlatokat kellő alapossággal hasonlítsa össze mind alapanyag, mind műszaki tartalom szempontjából. Régi igazság, hogy olcsó húsnak híg a leve, ez természetesen a spalettákra is igaz. Ne kövesse el azt a hibát, hogy kizárólag az ár alapján dönti el, hol vásárol spalettát!

A gyanúsan olcsó áron kiajánlott spaletta nagy valószínűséggel rossz minőségű vagy más alapanyagból (pl. lucfenyő) és gyenge vasalatokkal készül, melyek mind a spaletta élettartamát rövidítik le drasztikusan. Ugyanez a helyzet a felületkezeléssel is, az olcsón elvégzett felületvédelem biztos, hogy nem lesz tartós. Ugye vásárláskor Ön sem 2-3 évre tervezi egy spaletta élettartamát?

Az első megbeszélésnél, felmérésnél, beépítésnél kedvesek, korrektek voltak. A végeredmény gyönyörű lett. Az első perctől úgy éreztem, hogy igen, megtaláltam, amit, ill. akit kerestem!

Vörös Tünde – Veresegyház

Más gyártókkal ellentétben nálunk a spaletta nem csak egy mellékes termék, melyet “meg kell csinálnunk, ha az ügyfél kéri”. Mi egyáltalán nem foglalkozunk nyílászárók, lépcsők vagy bútorok gyártásával több, mint 20 éves működésünk ideje alatt kizárólag a zsalugáterek és spaletták gyártására szakosodtunk. Ebből következik, hogy az ezen a területen, sok-sok egyéni probléma megoldásával szerzett tapasztalatunk kitüntet bennünket a nyílászárót, lépcsőt, bútort is gyártók sorából.

Mi mindig a legjobb megoldást igyekszünk nyújtani az Ön elképzelésére, beleértve a lehetséges nyitásmódokat, a különböző kitámasztási lehetőségeket, valamint a spalettákra szerelt vasalatokat. A spaletták alapanyagát gondosan válogatjuk, hosszú élettartamukat pedig gyári felületkezelő rendszerünkkel biztosítjuk és tájékoztatjuk Önt a rendszeres karbantartás szükségességéről, mellyel Ön tovább biztosítja a spaletta hibátlan működését. Sőt, igény esetén még ezt is levesszük a válláról és évente elvégezzük a szükséges karbantartásokat.

Miért érdemes tehát Péterzsalu spalettákat választania? Mert bennünk nem fog csalódni. Ja igen, és mert Nagy Feró is bennünket választott.

Muskátli csomag - barkácsoló kedvűeknek, kedvező áron
Nárcisz csomag - teljes körű megoldás, variálható kiegészítőkkel
Liliom csomagLiliom csomag - prémium kivitel, a tökéletes végeredményért