fbpx
Mi adunk ragyogó szemeket és mosolygós arcot otthonához

Nehezen, de összehoztuk

Dömping van. Itt a nyár, hetek óta tart a hőség, ezt mi is érezzük nem csak magunkon, hanem megrendeléseink mennyiségén is. Üzemünk maximális kapacitáson dolgozik és minden hétre jut újabb helyszíni felmérés és felszerelés is.

Éppen tegnap sikerült felszerelniük a fiúknak egy zsalugátert Budapesten, ami önmagában ugyan nem túl érdekes, de tudni kell hozzá, hogy a határidőnk nagyon szoros volt. Felméréssel, felületkezeléssel és felszereléssel együtt általában 60 naptári nap határidőre szoktuk elvállalni a megrendelések teljesítését, amit nem szoktunk átlépni, jellemzően kicsit hamarabb elkészülünk vele – ilyenkor szezonban is.

Ennél a megrendelésnél azonban minderre szűk három hetünk volt, mert ügyfelünk megadta azt a dátumot, amikor ő egy hónapra elutazik otthonról és addig mindenképp szerette volna, ha elkészül új zsalugátere. Az ilyen eseteket mindig különös figyelemmel kezeljük hiszen, ha megígértünk egy időpontot, azt mindenképp betartjuk. Most is sikerült, ügyfelünk utazásának napja előtt eggyel legnagyobb örömére felszereltük az elkészült zsalugátert.

Az élet persze ettől az elvégzett munkától nem áll meg, holnap ismét több helyre készülünk zsalugátereket és spalettákat felszerelni.